Проект в кв. Овча купел, до НБУ

В най-скоро време очакваме разрешение за строеж на друг наш нов обект в кв. Овча купел, на ул. Монтевидео, в непосредствена близост до НБУ. Проектът предвижда изграждането на две жилищни сгради с подземни гаражи, едностайни, дву- и тристайни апартаменти. Срокът за изпълнение е 2023 г. Жилищата са подходящи както за инвестиционни покупки, така и за лично ползване. Разположението на парцела е изключително благоприятно за организиране на един спокоен бит за онези, които познават и оценят предимствата на старата част на Овча купел.

Новият ни строеж в Младост 1А започна

От ноември 2020 г. започнахме строителството на обект в Младост 1А – жилищна сграда с апартаменти, офиси и подземни гаражи. Сградата се намира до Била, Хепи и Бензиностанция Еко, в близост до спирки на метрото. Предстои да се изградят десет жилищни етажа с двустайни и тристайни апартаменти. Двустайните апартаменти към настоящия момент са вече разпродадени; разполагаме с тристайни жилища, с разнообразно разпределение и изложение.

Срокът на завършване е 2023 г.

В очакване на началото на нашия Нов проект в Младост 1А!

С удоволствие съобщаваме, че до два месеца ще стартира нашия нов обект в кв. Младост 1А!

ЖИЛИЩНА СГРАДА С ДВУСТАЙНИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ПОДЗЕМНИ И НАДЗЕМНИ ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА!

ПАРЦЕЛЪТ Е РАЗПОЛОЖЕН НА БУЛ. АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ, В БЛИЗОСТ ДО МЕТРОСТАНЦИЯ, БИЛА И ХЕПИ!

ИМОТИТЕ ВЕЧЕ СА В ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА И ПРИ ИНТЕРЕС МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС – 0895451703.

     

 

ОБЕКТИ „МУР 1“ и „МУР 2“ ВЕЧЕ СА С АКТ 16!

Нашите обекти на ул. Мур № 9 (Мур 1) и ул. Мур № 13 (Мур 2) – Жилищни сгради с гаражи – вече имат издадено Удостоверение за въвеждане в експлоатация!

В двата обекта има към момента 6 бр. апартаменти в продажба. Ако проявявате интерес, моля изберете „Обекти в строеж“ или „Изпълнени обекти“

Начало на нашия нов обект на ул. Мур № 9, кв. Манастирски ливади

На 27.12.2017г. се направи първа копка на нашия нов обект на ул.“Мур“ №9  в кв. Манастирски ливади-запад.

Обектът представлява две жилищни кооперации с подземни и надземни гаражи. Сграда А е шестетажна, а Сграда Б е четириетажна. Двете сгради ще разполагат с двустайни и тристайни апартаменти.

Двата имота са предвидени с лукс изпълнение и високо качество на материалите.

За повече информация: виж „Обекти в строеж“;

РС № 401/27.11.2017 г.