Skip to main content

СофБулТрейд

Основната дейност на фирмата е насочена в строителството на многофамилни и еднофамилни жилищни сгради в град София и продажбата на собствени апартаменти, гаражи, магазини и офиси.

Софбултрейд инвестира в изграждането на жилищни кооперации, като се стреми да затвори целия цикъл от “първа копка” до продажбата на вече новоизградените имоти и по този начин да създаде директна връзка със своите клиенти и успешно да посрещне потребностите на пазара от качество и конкурентни цени.

Главната цел на фирмата е качествено строителство, изпълнено в срок и съобразено с всички изисквания за вътрешнофирмен контрол и строителни стандарти.

За последните седем години фирмата е изградила като инвеститор и строител шест кооперации в кв. Овча купел, сграда в кв. Кръстова вада, четири сгради в кв. Манастирски ливади, сграда в кв. Младост 1а,  три сгради в новосъздаващият се квартал Малинова долина,  а понастоящем е насочила своите усилия в изграждането на жилищна сграда с апартаменти и гаражи в кв. Младост, град София.

10
Изпълнени Сгради
2
Сгради в Строеж
290
Продадени Апартаменти